Πολιτική

Ο Τατσόπουλος, ο “μεγάλος στοχαστής” Βύρων Πολύδωρας και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα”, κριτικάροντας παράλληλα τον Βύρωνα Πολύδωρα.

«Δεν μπορώ να είμαι ο 180ος βουλευτής. Το είχα πει και δεν το αλλάζω. Γιατί δεν πρέπει να ξεκινήσουμε ένα νέο παραμύθι προδοσίας και αποστασίας… Σας βεβαιώ ότι το έχω κρίνει, ήδη, δεν θα είμαι ο 180ος, αλλά ο 121ος που θα πει «όχι» στον Πρόεδρο», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Σχολιάζοντας πληροφορίες της εφημερίδας «Έθνος» ότι ο βουλευτής Βύρων Πολύδωρας λέει πως αν λείπει μια ψήφος, ο ίδιος θα δώσει θετική ψήφο, ο κ. Τατσόπουλος είπε:

«Ο Βύρων Πολύδωρας που είναι μεγάλος στοχαστής σου λέει, «ε, άμα είναι 179, θα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου». Εγώ σου λέω ότι αυτοί οι οκτώ (σσ: οκτώ βουλευτές που λείπουν για τους 180, με βάση εκτιμήσεις ότι συγκεντρώνονται 172) είναι Γολγοθάς για να βρεθούν».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Να αποσύρει τη δήλωση «βεντέτα σημαίνει έγκλημα τιμής»
«Μπροστά στην πρωτοφανή οκταήμερη σιωπή του φιλελεύθερου Πρωθυπουργού για τα αιματηρά γεγονότα στα Βορίζια, ο κ. Μαρινάκης κατέφυγε στα ψέματα και τους γκεμπελισμούς», απαντά το ΠΑΣΟΚ
Παύλος Μαρινάκης
Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η συνεργασία της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα Τσίπρα δεν μπορεί να ανατρέψει την ηγεμονία της Δεξιάς
«Μπορεί ένα τέτοιο κοινό ψηφοδέλτιο να διαμορφώσει τους όρους για τη δημιουργία μίας νέας πλειοψηφίας; Μακάρι να ήταν εύκολο, ωραία θα ήταν»
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάρτηση στο TikTok για τις φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ για τους νέους – «Για να δούμε τι απάντησαν»
Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι τα μέτρα εγκρίθηκαν ήδη από τη Βουλή στις 7 Νοεμβρίου και στάθηκε ιδιαίτερα στον μηδενισμό φόρου για νέους εργαζόμενους
Κυριάκος Μητσοτάκης
11