Κόσμος

Σεξουαλική επίθεση εν πτήσει! Την… ξεμονάχιασε στην τουαλέτα του αεροπλάνου

Ένας 29χρονος Χαβανέζος, σκόρπισε τον τρόμο στον... αέρα, όταν σε πτήση των Ιαπωνικών αερογραμμών παρενόχλησε σεξουαλικά μία γυναίκα στην τουαλέτα του αεροσκάφους, όπως ανέφεραν πηγές του FBI.

O Michael Tanouye, που ταξίδευε με την μητέρα του, φέρεται να μπήκε στην τουαλέτα του αεροσκάφους μία ώρα και 45 λεπτά αφοτου η πτήση από την Χονολουλού απογειώθηκε με προορισμό την Ιαπωνία.

Hawaii News Now – KGMB and KHNL

Οι πηγές αναφέρουν πως προσπάθησε να βγάλει τα ρούχα της γιαπωνέζας επιβάτιδας, ενώ… “φανέρωσε” και τον εαυτό του με την κοπέλα να παλεύει και να φωνάζει, ενώ ακόμη κατάφερε να πατήσει και το κουμπί έκτακτης ανάγκης

Παρόλο όμως που πάτησε το κουμπί κινδύνου, έμεινε για αρκετά ακόμη λεπτά στην τουαλέτα μαζί του, ενώ κάποιοι επιβάτες, μέλη του πληρώματος, αλλά και η πανικοβλημένη μητέρα της, προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα της τουαλέτας, την οποία ο δράστης μπλοκάριζε.

Διάσωση και… επιστροφή

Αφού κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να… γλυτώσουν την κοπέλα, αποφασίστηκε να επιστρέψει το αεροσκάφος στην Χονολουλύ, αντί για τον προγραμματισμένο προορισμό του, ενώ η κατάσταση της γυναίκας παραμένει άγνωστη.

Όταν η πτήση έφτασε ξανά στη Χονολουλού, ο δράστης συνελήφθη από πράκτορες του FBI με την κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης εν πτήσει, κατηγορία που επισύρει ανώτατη ποινή φυλάκισης τα ισόβια

Η μητέρα του δράστη είπε σε μία αεροσυνοδό πως ο γιος της υπέφερε από κατάθλιψη και βρισκόταν υπό φαρμακευτική αγωγή, ενώ μετά το περιστατικό, έδωσε στον γιο της το φάρμακό του κι εκείνος κοιμήθηκε.

Ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και απάντησε “ναι”, όταν ρωτήθηκε αν καταλαβαίνει τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ δεν απολογήθηκε, με τον δικηγόρο του να αρνείται να κάνει δηλώσεις, μετά το πέρας της διαδικασίας.

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουκρανικό το «ύποπτο» drone που συνετρίβη σε λίμνη στη Λιθουανία - Ξέφυγε από την πορεία του
Η Λιθουανία, που είναι χώρα μέλος του NATO, ζήτησε πέρυσι από τη συμμαχία ενίσχυση της αντιαεροπορικής της άμυνας αφότου στρατιωτικά drones από τη Λευκορωσία έπεσαν στο έδαφός της δύο φορές τον Ιούλιο του 2025
Drone
«Φρένο» του Ιράν στον Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι την πλήρη νίκη»
«Οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις του Ιράν είναι περήφανες και ακλόνητες στην υπεράσπιση της ακεραιότητας του Ιράν», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης του Ιράν
Φρουροί της Επανάστασης