Πολιτική

Καταπέλτης ο Βενιζέλος κατά Τσίπρα: “Ταπεινώσατε τον Κάρολο Παπούλια”

Λίγο πριν την ψηψοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος καταφέρθηκε με σφοδρότητα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με όσα είπε ο δεύτερος στην ομιλία του και για τους 4 μήνες ζωής της κυβέρνησης, δηλαδή μέχρι την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για πρόωρη κομματική αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως με τρόπο προκλητικό και αδιανόητο υπονόμευσε το εθνικό συμφέρον και τη διαπραγματευτική θέση της χώρας για έξοδο από τα Μνημόνια.

Μάλιστα, με όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον κατηγόρησε πως έβλαψε συνειδητά το εθνικό συμφέρον, τον άνεργο, κάθε επιχείρηση και την εθνική οικονομία.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με την ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκβίασε τη Βουλή και όπως είπε “ταπείνωσατε και ευτελίσατε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα κόντρα Φλωρίδη - Καρυστιανού για τα Τέμπη: «Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων», «κατάντια, φτάνει πια η ατιμωρησία»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού με την πρώην πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023» να του απαντά σε οξύ τόνο
Ο Γιώργος Φλωρίδης και η Μαρία Καρυστιανού 6
Live οι ομιλίες της 2ης μέρας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - Σήμερα οι τοποθετήσεις Παπανδρέου, Βενιζέλου, Γερουλάνου, Διαμαντοπούλου και Δούκα
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου, του Ευάγγελου Βενιζέλου, του Παύλου Γερουλάνου και του Χάρη Δούκα
Το 4ο Τακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Οι εισηγήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές και η σταθερή απάντηση του Μαξίμου
Παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός είναι «οπαδός» της εξάντλησης της κυβερνητικής θητείας, «γαλάζια» στελέχη επιμένουν ότι δημιουργούνται οι συνθήκες για πρόωρες κάλπες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 9