Αθλητικά

Κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA για Λίβερπουλ!

Υπαρκτό είναι για τη Λίβερπουλ το ενδεχόμενο να στερηθεί προβλεπόμενα έσοδα από το Champions League, ως τιμωρία για παραβίαση του Financial Fair Play

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, η ομάδα της Λίβερπουλ ενδέχεται να στερηθεί έσοδα 8,6 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως το καλοκαίρι οι “κόκκινοι” κατέθεσαν τους ισολογισμούς των δύο προηγούμενων σεζόν και αυτοί παρουσίασαν συνολική ζημιά 115 εκατ. ευρώ.

Η Λίβερπουλ αναμένεται να δώσει εξηγήσεις και συμπληρωματικά στοιχεία στο αρμόδιο όργανο της UEFA. Πάντως το αγγλικό ρεπορτάζ σημειώνει πως την περασμένη περίοδο 76 ομάδες ήταν υπό ανάλογη διερεύνηση από την UEFA, αλλά τελικά μόλις 9 εξ αυτών τιμωρήθηκαν.

Διαβάστε ακόμα…

Έρχεται στην Αθήνα ο Πλατινί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα