Αθλητικά

Έχει δικαίωμα να… σπάσει το δανεισμό του Φαλκάο η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε πολλά χρήματα για να έχει στις τάξεις της τον Φαλκάο αλλά δεν το έκανε χωρίς να είναι καλυμμένη σε περίπτωση νέου τραυματισμού.

Όπως αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει ειδικό όρο στη συμφωνία με την Μονακό που της επιτρέπει να σπάσει το δανεισμό αν ο Φαλκάο αντιμετωπίσει πρόβλημα στο τραυματισμένο του γόνατο.

Ο Κολομβιανός άσος έχει υπογράψει ηγεμονικό συμβόλαιο με την ομάδα του Φαν Χάαλ ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι οι “κόκκινοι διάβολοι” θα πρέπει να δώσουν 60 εκ. ευρώ στη Μονακό για να τον κρατήσουν στο Μάντσεστερ.

Ο παίκτης αναμένεται να είναι βασικός στο ματς με τη Λέστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα