Πολιτική

Όταν οι παλαίμαχοι «στρίμωξαν» τον Αλέξη Τσίπρα

Μάλλον... μετάνιωσε ο Αλέξης Τσίπρας για την επιλογή του να δει τον ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ολλανδία παρέα με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει φανατικά την Αργεντινή. Όταν λοιπόν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης κάθισε να δει το ματς, δεν περίμενε τις ερωτήσεις που θα έπεφταν… βροχή!

«Δεν μου λες, πρόεδρε, πού θα βρεις εσύ τα λεφτά εάν γίνεις κυβέρνηση;» τον ρώτησε ο παλαίμαχος της ΑΕΚ Χρήστος Αρδίζογλου. Και προτού προλάβει να δώσει απάντηση ήρθε και δεύτερη ερώτηση «καπάκι»: «Με τη διαφθορά πες μου τι θα κάνεις», αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε… γενικόλογα αλλά ο Χρήστος Αρδίζογλου συνέχισε: «Αυτά που είπες για το γήπεδο της ΑΕΚ είναι καλά, με έπεισες, αλλά γιατί δεν τα βγάζεις και σε ανακοίνωση να τα στείλεις στα σπίτια των οπαδών της;» ρώτησε ξανά.

Δεν ήταν όμως ο μόνος που ήθελε να… ανακρίνει τον Αλέξη Τσίπρα. Ακολούθησε ο Νίκος Χρηστίδης: «Να ξέρεις, πρόεδρε, εμείς σε στηρίξαμε, αλλά θα είμαστε οι πρώτοι που σου κάνουμε κριτική εάν κάνεις λάθος».

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, οι παλαίμαχοι έδωσαν κι ένα δώρο στον Αλέξη Τσίπρα: μία φωτογραφία του Μέσι με ιδιόχειρη αφιέρωση (από αυτές που δίνει επισήμως στους VIP η Μπαρτσελόνα) και ένα κασκόλ της ομάδας που του έκανε δώρο ο επίσης παλαίμαχος Νίκος Μάλλιαρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι υποψήφιοι για την “Χρυσή Μπάλα” του Μουντιάλ

Μουντιάλ 2014: Πως έζησαν τον ημιτελικό οι Αργεντίνοι (VIDEO)

Απίστευτη ατάκα από Μασκεράνο – “Μου σκίστηκε ο κώλ…”

“Λύγισε” ο Νεϊμάρ! “Παραλίγο να μείνω σε αναπηρικό καροτσάκι” (VIDEO

Το Μπουένος Άιρες την ώρα των πέναλτι (VIDEO)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Σκρέκας ζήτησε την άμεση άρση της ασυλίας του από την Παρασκευή: «Δεν θα επιτρέψω η παραμικρή υπόνοια να πλήξει την παράταξη»
«Η πράξη μου υπαγορεύεται από την ανάγκη διασφάλισης της θεσμικής καθαρότητας και της πολιτικής αξιοπιστίας της παράταξης» αναφέρει ο Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας
Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτούμαι από τη βουλευτική ασυλία και ζητώ έρευνα από τη Δικαιοσύνη
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημειώνει ότι η ανάμιξή του αφορούσε μία ενδεχόμενη - όπως υποστηρίζει - απώλεια επιδότησης ενός συντοπίτη του γεωργού ύψους μόλις 429,28 ευρώ
Ο Κώστας Τσιάρας 32