Πολιτική

Εκλογές 2014: φοβάται την αποχή ο Σ. Θεοδωράκης

Για σχέδιο της κυβέρνησης ώστε να μην ψηφίσουν πολλοί πολίτες στις ευρωεκλογές έκανε λόγο ο Σ. Θεοδωράκης λέγοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που οι εκλογές για την ευρωβουλή τοποθετήθηκαν την δεύτερη και όχι την πρώτη Κυριακή.

Μόνο οι κομματικοί στρατοί και όσοι έχουν λάβει τις αποφάσεις του θα επανέλθουν στην κάλπη τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών και όχι οι αναποφάσιστοι υποστήριξε ο Σ. Θεοδωράκης μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ.
Ο στόχος του Ποταμιού είναι τρίτη θέση στις εκλογές ώστε να μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα και τις εξελίξεις, δήλωσε ο Σ. Θεοδωράκης, λέγοντας ότι με ένα ποσοστό της τάξης του 5% κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.
“Στο DNA των ανθρώπων του Ποταμιού είναι η συνεργασία” επανέλαβε ο Σ. Θεοδωράκης τονίζοντας ότι οι πολίτες πρέπει να θυμώσουν με αυτούς που θέτουν διλήμματα και τους «καλούν μονίμως να ψηφίσουν για κάτι άλλο. Το μέλλον ανήκει στις συνεργασίες όπως τονίζει το Ποτάμι.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
18
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης