Lifestyle

J2US: Όλα όσα έγιναν στα backstage!

Δες τι έγινε πίσω από τις κάμερες...

Στα παρασκήνια του 8ου live του J2US βρέθηκε το TLIFE. Από το live αποχώρησαν ο Γιώργος Παράσχος και η Κατερίνα Στανίση οι οποίοι τραγούδησαν το “Είσαι παίδί μου πειρασμός” συγκεντρώνοντας 22 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.

 

 

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κίλι Σφακιανάκη: Το Σάββατο η αποτέφρωση της – Η τελευταία επιθυμία για τα τραγούδια που θα παίξουν στο τελευταίο «αντίο»
Εκείνη σε σημείωμα που είχε αφήσει με τις τελευταίες της επιθυμίες, έγραψε ότι θέλει να αποτεφρωθεί και να παιχτούν κάποια αγγλικά μουσικά κομμάτια στο πιάνο, κατά την τελετή
Κίλι Σφακιανάκη