Πολιτική

Καταγγελίες Παναγούλη: Μπαλτάκος, Δένδιας, Βορίδης και Γεωργιάδης η ακροδεξιά ομάδα

Για σχέδιο Ν.Δ. - Χρυσής Αυγής, με την υπογραφή Μπαλτάκου, ώστε να καταβαραθρωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές καταγγέλει ο Στάθης Παναγούλης.

Μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αν και χωρίς να δηλώσει πως έχει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, μίλησε για καθημερινές επαφές του πρώην Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης με στελέχη ΧΑ στο γραφείο του εδώ στη Βουλή «αλλά και αλλού», όπως είπε, ενώ σημείωσε πως ο Τάκης Μπαλτάκος έλεγε στους Χρυσαυγίτες να βοηθήσουν για να μην βγει πρώτος στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τους εκβίαζε, λέγοντας τους ότι τη Ν.Δ. την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών που πιθανώς να διεξαχθούν στις 25 Μαΐου και ότι προκειμένου να μην προφυλακιστούν οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και, μετά τις εκλογές του Μαίου, να αποφυλακιστούν κι οι υπόλοιποι έγκλειστοι από τις φυλακές Κορυδαλλού, θα έπρεπε να βοηθήσουν με έναν εύσχημο τρόπο που θα θεωρείτο «ατυχές περιστατικό» να μην έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα πίεζε τη Χρυσή Αυγή να μην έχει συνδυασμούς στο Νομό Αττικής, στην Α’ Αθηνών, στη Μεσσηνία, την Κορινθία κι ενδεχομένως και σε κάποιο άλλο νομό, ώστε να καρπωθεί η Ν.Δ. τις ψήφους της Χρυσής Αυγής στους συγκεκριμένους νομούς».

Παράλληλα δε, ο κ. Παναγούλης μίλησε για «δάκτυλο» Μπαλτάκου, ώστε να μην εγκλειστεί στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά στο Ναύπλιο ο βουλευτής της Χ.Α., Στάθης Μπούκουρας, με στόχο «να τον προσεταιριστούν πιο εύκολα και να τον αναγκάσουν, πιέζοντας τον, να αποχωρήσει από τη Χ.Α.». Βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως παρά το γεγονός ότι ο κ. Μπούκουρας πλέον είναι ανεξάρτητος, δεν έχει αποφυλακιστεί!

Τέλος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μια ομάδα που αποτελείτο από τους Τ. Μπαλτάκο (επικεφαλής) και Ν. Δένδια, αλλά και τους Βορίδη και Γεωργιάδη «που προέρχονταν από τον ακροδεξιό (φασιστικό) και είχαν, στο παρελθόν, «κοινούς αγώνες με σημερινούς παράγοντες της Χρυσής Αυγής». Τόνισε δε πως «η επιτροπή αυτή συνεδρίαζε κατά τακτά χρονικά διαστήματα για να καταστρώσει το σχέδιο με το οποίο θα αποσπούσε τους ψηφοφόρους της Χ.Α. υπέρ της Ν.Δ.».

Λέτε να ξέρει κάτι παραπάνω ο Στάθης Παναγούλης ή πρόκειται απλά για εκτιμήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναγιώταρος: Ετοιμαστείτε και για άλλα βίντεο – Ευθεία απειλή της Χρυσής Αυγής και για άλλες αποκαλύψεις τύπου Μπαλτάκου!

Άγριος καυγάς στη Βουλή για τον Μπαλτάκο – Μιχελάκης: “Πάτε χέρι – χέρι με την Χρυσή Αυγή” – Λαφαζάνης: “Ορχήστρα της κυβέρνησης ήταν ο Μπαλτάκος”

Τσίπρας: Καλώ τον πρωθυπουργό στη Βουλή να δώσει εξηγήσεις για τον Μπαλτάκο

Τσούκαλης: Ο Μπαλτάκος μας είχε απειλήσει με κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – Χρυσής Αυγής

Εισαγγελέας για το βίντεο – Μπαλτάκου – Την Τρίτη θα καταθέσει ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 9
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες