Ελλάδα

Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος και Σακελλαρίδης έκαναν… μόνοι τους κούλουμα στο λόφο του Φιλοπάππου

Λίγοι ήταν οι Αθηναίοι που αψήφησαν σήμερα το βροχερό καιρό και βρέθηκαν στο λόφο του Φιλοπάππου για τα καθιερωμένα Κούλουμα.

Υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων μοίρασαν περίπου 2.000 μερίδες με λαγάνες, ελιές και χαλβά. Ελάχιστοι ήταν οι χαρταετοί που «κόσμησαν» τον αττικό ουρανό, καθώς οι αντίξοες συνθήκες δεν ευνοούσαν το πέταγμα του χαρταετού. Επίσης, λόγω της δυνατής βροχής δεν υπήρξε ζωντανή μουσική στο χώρο.

«Ο καιρός μας τα χάλασε, είμαστε όμως εδώ με τους γενναίους, μοιράζουμε φαγητό και περνάμε καλά», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

«Σήμερα στο λόφο του Φιλοπάππου οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, βρέθηκαν δίπλα στο συμπολίτη τους και δίνουν το καλό παράδειγμα πώς ένας συμμετοχικός δήμος, που στηρίζεται στον πολίτη μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας της ΝΔ, ‘Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Δανειζόμενος το στίχο του Οδυσσέα Ελύτη «την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις», ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υπογράμμισε: «Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι είναι στο δικό μας χέρι να μπορέσουμε να φέρουμε ξανά στη ζωή μας την αισιοδοξία, την ελπίδα και τη χαρά».

Νωρίτερα ο δήμαρχος Αθηναίων και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νικήτας Κακλαμάνης, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Γαβριήλ Σακελλαρίδης επισκέφθηκαν και το πάρκο ΚΑΠΑΨ στους Αμπελόκηπους, όπου διοργανώθηκε παραδοσιακή εκδήλωση του δήμου Αθηναίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Newsit στη Βαρβάκειο – Δείτε τις τιμές στα σαρακοστιανά (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Επιδείνωση του καιρού – Βροχές και καταιγίδες και την Καθαρά Δευτέρα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Κεφαλογιάννη – Μάτσα: Η υπουργός Τουρισμού ζητά τα παιδιά να μην αλλάζουν συνεχώς σπίτια – Για τεχνητές εντάσεις μίλησε ιδιαίτερα φορτισμένος ο συνθέτης
Η έφεση είναι αβάσιμη και τα παιδιά δεν θα πρέπει να μπαίνουν σε δικαστικές αίθουσες, λέει η πλευρά Μάτσα
Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη 5
Ο Κώστας Σινάνης επέστρεψε στο δημαρχείο του Αη Στράτη: Είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έκανε χημειοθεραπείες – Το μήνυμά του
«Σε 365 ημέρες, αξίζει να αφιερώσουμε έστω μία ή δύο στην υγεία μας», είπε ο δήμαρχος Αη Στράτη, προσθέτοντας πως η πρόληψη είναι κρίσιμη τόσο για τον ίδιο τον άνθρωπο όσο και για την οικογένειά του
Ο Κώστας Σινάνης επέστρεψε στο δημαρχείο του Αη Στράτη:  Είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έκανε χημειοθεραπείες – Το μήνυμά του
«Η ΓΑΔΑ σε διάλογο με την Ιστορία»: Επετειακή εκδήλωση με αφορμή την 25η Μαρτίου – Κεντρική ομιλήτρια η Μαρία Ευθυμίου
Αναδείχθηκε ο σύγχρονος ρόλος της ΕΛΑΣ ως εγγυήτρια της έννομης τάξης και προστάτιδας των θεσμών, συνεχίζοντας ιστορικά την προσπάθεια διασφάλισης της σταθερότητας
Αθανάσιος Κάμπρας / Μαρία Ευθυμίου