Πολιτική

Σ. Θεοδωράκης από την Πάτρα: Θα μείνω στην πολιτική 8 χρόνια

Σε εκδήλωση που οργάνωσε απόψε «Το Ποτάμι» στην Πάτρα μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπου είχε συνομιλία με πολίτες που παρακολουθούσαν την εκδήλωση και απαντούσε σε ερωτήσεις που του έκαναν.

Όπως ανέφερε σχετικά με τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου, «η σκέψη μου είναι στο ψηφοδέλτιο να μπουν νέοι άνθρωποι, άνθρωποι που δεν έχουν υπηρετήσει τις θέσεις εξουσίας».

Όσον αφορά στον ίδιο, είπε ότι έχει σκοπό να μείνει στην πολιτική οκτώ χρόνια.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού για την πρόσφατη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι «το δυνατό “Ποτάμι” δεν θα υπακούει στα παλαιά στερεότυπα», και θα εφαρμόζει «ρεαλιστικές και επαναστατικές λύσεις, που δεν θα αποτελούν άλμα στο κενό, ούτε θα παραπέμπουν στη Δευτέρα Παρουσία».

Όσο για τους πολιτικούς στόχους, ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι στόχος του «Ποταμιού» είναι «να δυναμώσει για να μπορεί να επιβάλλει τους δικούς του όρους στην πολιτική σκακιέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το “Ποτάμι” για το ζήτημα του γάλακτος: Πνίγονται σε μία κουταλιά γάλα

“Τα προβλήματα κύριε Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν και σακίδια…” (VIDEO)

Ποτάμι εναντίον ΣΥΡΙΖΑ – Έρχεστε και χαλάτε τις συγκεντρώσεις μας

Η χιουμοριστική απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη στον Πάνο Καμμένο για τη… θεία Δάφνη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
58
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
6