Κόσμος

Ουκρανία: Η Ρωσία δεν πρέπει να κάνει απότομες κινήσεις

Ο Πρέσβης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά τη διάρκεια της συνόδου των υπουργών Άμυνας αναφέρθηκε στα κυριαρχικά δικαιώματα της Ουκρανίας και στη θέση της Ρωσίας στην Σεβαστούπολη.

Ο Πρέσβης δήλωσε ότι “κατά τη διάρκεια της επιτροπής ΝΑΤΟ – Ουκρανίας το ζήτημα της αλληλεπίδρασης και της περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας συζητήθηκαν” προσθέτοντας ότι “η Ουκρανία ζήτησε από τη Ρωσική Ομοσπονδία να μην κάνει απότομες κινήσεις στην Σεβαστούπολη”.

Διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πολιτικός σεισμός στη Γαλλία: Πτώση της κυβέρνησης Μπαϊρού, όλα τα βλέμματα στον Μακρόν
Ο γάλλος πρωθυπουργός δεν έλαβε την εμπιστοσύνη των βουλευτών: 364 ψήφισαν εναντίον του, έναντι μόλις 194 υπέρ – Θα υποβάλει την παραίτησή του στον Εμανουέλ Μακρόν, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο πολιτικής κρίσης με αβέβαιη κατάληξη
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού 9