Πολιτική

Κασιδιάρης: Να εξαιρεθεί η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής θα υποβάλει τις επόμενες ημέρες ο βουλευτής, κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση, Ηλίας Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, που εχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, πρόκειται να στραφεί κατά της εφέτη ειδικής ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα – που μαζί με τη συνάδελφό της Μαρία Δημητροπούλου διενεργούν την κύρια ανάκριση για τις εγκληματικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, λόγω «υπονοιών μεροληψίας».

Σύμφωνα με τον βουλευτή η κ. Κλάπα ζήτησε τις προφυλακίσεις των Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου χωρίς στοιχεία, επειδή «είναι σύζυγος ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή για την ανακρίτρια, συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, τόνιζαν ότι ο υπουργός περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ελληνική Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί «πάγωσαν» οι σχέσεις Κασιδιάρη – Μιχαλολιάκου

Ο Κασιδιάρης σύξυλος, χωρίς μικρόφωνα και ο Μπαρμπαρούσης… ενορχηστρωτής! Έργα και… ημέρες Χρυσαυγιτών έξω από τον Άρειο Πάγο (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Ευστάθιος Μπούκουρας: Ο φούρναρης από την Κόρινθο που θαυμάζει τον Ανδρέα

“Ένοικοι” Κορυδαλλού πλέον οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γερμενής, Ηλιόπουλος – Στο Ναύπλιο ο Μπούκουρας

Ποιοι βλέπουν “πολιτική απενεργοποίηση” της Χρυσής Αυγής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 5
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης