Πολιτική

Κασιδιάρης: Να εξαιρεθεί η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής θα υποβάλει τις επόμενες ημέρες ο βουλευτής, κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση, Ηλίας Κασιδιάρης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, που εχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, πρόκειται να στραφεί κατά της εφέτη ειδικής ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα – που μαζί με τη συνάδελφό της Μαρία Δημητροπούλου διενεργούν την κύρια ανάκριση για τις εγκληματικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, λόγω «υπονοιών μεροληψίας».

Σύμφωνα με τον βουλευτή η κ. Κλάπα ζήτησε τις προφυλακίσεις των Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου χωρίς στοιχεία, επειδή «είναι σύζυγος ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή για την ανακρίτρια, συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, τόνιζαν ότι ο υπουργός περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ελληνική Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί «πάγωσαν» οι σχέσεις Κασιδιάρη – Μιχαλολιάκου

Ο Κασιδιάρης σύξυλος, χωρίς μικρόφωνα και ο Μπαρμπαρούσης… ενορχηστρωτής! Έργα και… ημέρες Χρυσαυγιτών έξω από τον Άρειο Πάγο (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Ευστάθιος Μπούκουρας: Ο φούρναρης από την Κόρινθο που θαυμάζει τον Ανδρέα

“Ένοικοι” Κορυδαλλού πλέον οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γερμενής, Ηλιόπουλος – Στο Ναύπλιο ο Μπούκουρας

Ποιοι βλέπουν “πολιτική απενεργοποίηση” της Χρυσής Αυγής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τις υποκλοπές με φόντο τις εκλογές: Οι πρακτικές της κυβέρνησης θυμίζουν «πρακτικές συμμορίας»
Με το όπλο παρά πόδα είναι στο ΠΑΣΟΚ, και με αφορμή τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να επικαλεστεί λόγους εθνικής ασφάλειας, για να ανεβάσει το όριο της ψήφισης για σύσταση εξεταστικής σε 151 ψήφους
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο της ΝΔ με άρωμα κάλπης – Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές
Μεγάλη σημασία έχουν και οι παρεμβάσεις των κορυφαίων στελεχών, ειδικά μετά τον διαχωρισμό που υπήρξε στην ΚΟ, ανάμεσα σε αυτούς που «ιδρώνουν τη φανέλα» και σε όσους αποφεύγουν να βγαίνουν μπροστά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης