Πολιτική

Το φιλί του Άδωνι στον Καρατζαφέρη

Οι σχέσεις τους «πάγωσαν» όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκατέλειψε το ΛΑΟΣ για να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία. Αλλά όταν είδε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, δεν άντεξε και του... έσκασε ένα φίλι!

Όλα έγιναν στον προθάλαμο του Προεδρικού Μεγάρου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, καθώς οι δυο άνδρες περίμεναν να ευχηθούν καλή χρονιά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Οι δυο τους, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, αντάλλασσαν ματιές αλλά κανένας από τους δυο δεν έκανε το πρώτο βήμα για να μιλήσει στον άλλο. Ο υπουργός Υγείας συνομιλούσε με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ξαφνικά, όμως, διέκοψε τη συζήτηση μαζί της και κατευθύνθηκε προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη. «Χρόνια πολλά, πρόεδρε, πάντα σ’ αγαπώ, να ξέρεις ότι το γραφείο μου είναι πάντοτε ανοιχτό για σένα. Πέρνα να τα πούμε…».

Ο κ. Καρατζαφέρης ανταπέδωσε το… φιλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το 25αρι στα νοσοκομεία ισχύει και για αλλοδαπούς;»

Έκαναν σύσκεψη για να βρουν… δώρο γενεθλίων στον Ράιχενμπαχ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύσκεψη Μητσοτάκη με τους κτηνοτρόφους την Τρίτη στο Μαξίμου, η ατζέντα της συνάντησης
Στο επίκεντρο η ευλογιά των αιγοπροβάτων, τα μέτρα βιοασφάλειας και το ενδεχόμενο στήριξης εισοδήματος – «Κρίσιμα κενά» για αδειοδοτημένο εμβόλιο και μέθοδο DIVA, λέει ο Κώστας Τσιάρας
Αγροτικά μπλόκα
Επικοινωνία Μητσοτάκη και Χριστοδουλίδη ενόψει της συνάντησης με Ερντογάν στην Άγκυρα και με φόντο το Κυπριακό
Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για το τετ α τετ με τον πρόεδρο της Τουρκίας - Επιβεβαιώθηκε ο διαρκής συντονισμός Αθήνας και Λευκωσίας
Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης