Πολιτική

Την αίθουσα της Γερουσίας ζήτησε η Χρυσή Αυγή

Να της διατεθεί η αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής προκειμένου να συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα, ζήτησε από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, η Χρυσή Αυγή. Η συνεδρίαση έχει ορισθεί για τις 13.00.

Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή, με ανακοίνωσή της λέει ότι δεν στηρίχθηκε ποτέ στο κρατικό χρήμα και και δεν θέλει τα χρήματα που διαθέτει το κράτος στα κόμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3