Lifestyle

Π. Ζήνα – Ν. Θεοδωρίδου: Πού συναντήθηκαν; Φωτογραφίες

Δες πού τις “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός του TLIFE...

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί για μια μέρα έγιναν χθες η Πέγκυ Ζήνα και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δυο διάσημες Ελληνίδες ερμηνεύτριες βρέθηκαν στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής του Sfera και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

 

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα η Πέγκυ έφθασε μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα στο studio του Sfera στην Κηφισιά και συναντήθηκε με την Ναταλία Γερμανού παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή εκπομπή με πολύ ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Χαλαρή και ευδιάθετη η Πέγκυ έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις με το χιούμορ και τις έξυπνες ατάκες της, ενώ και τα μηνύματα των θαυμαστών της ήταν πολλά.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Klavdia: «Φρίκαρα μετά τον εθνικό τελικό της Eurovision, με τον OGE δείχναμε αγαπημένοι αλλά είχαμε αντιπαραθέσεις»
«Όταν ο καθένας τραβάει τον δρόμο του, είναι καλύτερα., τότε ήμουν σε μια φάση που δούλευα σαν ρομποτάκι, αλλά αυτό δεν ήταν η αιτία» λέει η Klavdia για τον χωρισμό της με τον OGE
Klavdia