Από τη μία οι «παρτενοπέι», που με 12 βαθμούς έμειναν εκτός, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και από την άλλη η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που με 6 βαθμούς περιμένει τη Δευτέρα να μάθει τον αντίπαλό της στα νοκ άουτ!
Αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, έχουν δει με τα μάτια τους το πόσο μικρή είναι η απόσταση από τον αποκλεισμό μέχρι την πρόκριση και το gazzetta.gr, με αφορμή το παράδειγμα της Νάπολι, θυμάται τις ομάδες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν 10 βαθμούς και να μείνουν εκτός συνέχειας!
Φέτος, εκτός από τη Νάπολι, έμεινε εκτός με 10 και η Μπενφίκα στον όμιλο του Ολυμπιακού, αφού η νίκη της επί της Παρί την τελευταία αγωνιστική δεν ήταν αρκετή από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έκαμψαν την αντίσταση της Άντερλεχτ.
Περισσότερα στο gazzetta.gr