Αθλητικά

Αλλαγή δεδομένων – Προς παραμονή ο Γιούρκας

Παρά την αρχική διαφωνία, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Παράπονα από την χαμηλή πρόταση που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό έχει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος θεωρεί ότι δεν αντιμετωπίστηκε ως ένας παίκτης που έχει προσφέρει στον σύλλογο.

Αυτό, σύμφωνα με τη SportDay, δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει κάθε ενδεχόμενο να παραμείνει στο «τριφύλλι» και να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες της ομάδας από την επόμενη σεζόν.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως είναι ορατό το ενδεχόμενο, μετά το αρχικό όχι, να πει το «ναι» στη βελτιωμένη πρόταση που του κατατέθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει στις αρχές της εβδομάδας.

Οι «πράσινοι» θα ήθελαν να γνωρίζουν τις προθέσεις του διεθνούς μπακ, τον οποίο θα συναντήσει ο Νίκος Νταμπίζας. Εφόσον δεν παρατηρηθεί κάποια μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε αναμένεται να υπάρξει θετική κατάληξη στην υπόθεση και θα υπογράψει για τα επόμενα τρία ή δύο χρόνια.

“Πρέπει να μείνει πολλά χρόνια ο Αναστασίου στον Παναθηναϊκό”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα