Lifestyle

Ο. Χοψονίδου: Με φουσκωμένη κοιλίτσα στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Τι κι αν βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του συζύγου της..

Στα μπουζούκια μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Ολυμπία Χοψονίδου. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου Αστέρια να διασκεδάζει μαζί με τον σύζυγό της.

 

Παρόλο που η όμορφη Ολυμπία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά, αφού σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο ο τρίτος γιος της, δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό του καλού της.

 

Μάλιστα σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού διασκέδασε με τον Νότη Σφακιανάκη και την Αγγελική Ηλιάδη, γιορτάζοντας την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Χριστίνα Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της: «Το ταξίδι στην Αφρική δεν ήταν εύκολο, είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο»
«Έφευγα το πρωί, άφηνα το παιδί σε μια γυναίκα που μας ετοίμαζε ντόπια φαγητά, δούλευα, έκανα μεγάλους περιπάτους», περιέγραψε για την καθημερινότητά της στην Αφρική
Χριστίνα Κοντοβά 1