Ελλάδα

Η πιο συγκινητική φωτογραφία

Έζησαν μαζί στη μήτρα της μαμάς τους για εννέα μήνες. Τα διδυμάκια της φωτογραφίας τα συνδέει κάτι περισσότερο από τη... «συγκατοίκηση» στον αμνιακό σάκο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήρθαν στη ζωή, πιασμένα χέρι – χέρι. Μια φωτογραφία λίγα λεπτά μετά τη γέννα που μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει. Συγκίνηση και ένα γλυκό χαμόγελο.

Την ανέβασε στο facebook o Dr Άρης Τσιγκρής, Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος.

Και έγραψε: μίση ώρα ζωής…έχουν δεν έχουν…και δεν ξεχάστηκαν στιγμή, οι συνήθειες μέσα στην μήτρα της μαμάς….σαν διδυμάκια που μοιράζονταν τον ίδιο σάκο και τον ίδιο πλακούντα…. συχνά στα υπέρηχα που γίνονταν κατα καιρούς πιάνονταν χέρι χέρι μέσα στην κοιλιά…τώρα κάνουν ακριβώς το ίδιο…μόλις βρέθηκαν πάλι το ένα κοντά στο άλλο……».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλη η αλήθεια για την ιστορία της φωτογραφίας που συγκλονίζει!

Η φωτογραφία που έφτιαξε την μέρα πολλών ανθρώπων

Η τελευταία αγκαλιά – Μια φωτογραφία που συγκλονίζει

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φθιώτιδα: 4 Έλληνες οι ληστές της Κάτω Τιθορέας – Έκλεψαν αυτοκίνητο από τον Πειραιά και πήγαν κατευθείαν στην τράπεζα
Κινήθηκαν ψύχραιμα και οργανωμένα, ωστόσο το γεγονός ότι φεύγοντας τους έπεσαν δεσμίδες με χρήματα, δημιουργεί ερωτήματα για τον «επαγγελματισμό» τους
Φθιώτιδα ληστεία 6