Κόσμος

Εκπρόσωπος Μπερίσα: Βουλευτής προσπάθησε να με σκοτώσει!

Η εκπρόσωπος του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, Έρλα Μεχίλι, κατηγόρησε σήμερα βουλευτή και στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος ότι προσπάθησε με το αμάξι του να βγάλει εκτός δρόμου το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η ίδια και άλλοι υπάλληλοι του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, που επεστρεφαν από προεκλογική συνάντηση.

Όπως έγραψε στο Facebook, η Έρλα Μεχίλι “ο σοσιαλιστής βουλευτής Αρμπέν Ισαράι έκανε σκόπιμα λάθος προσπέραση κοντά στην πόλη Φίερι, προκειμένου να οδηγήσει το αυτοκίνητο του πρωθυπουργικού γραφείου σε χαράδρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί τα παιδιά των πεσόντων του Έπους 1940-41, έστειλαν επιστολή στον Μπερίσα – Πολιτική

Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο Σαλί Μπερίσα – Κόσμος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο δικαστήριο ράπερ συγκροτήματος της Ιρλανδίας - Ύψωσε σε συναυλία τη σημαία της Χεζμπολάχ, κατηγορείται για τρομοκρατία
Στο «μικροσκόπιο» βίντεο των μελών του συγκροτήματος καθώς φέρεται να έλεγαν συνθήματα υπέρ της Χαμάς και της Χεζμπολάχ και κατηγορούσαν το Ισραήλ για «γενοκτονία στη Γάζα»
Kneecap