Αθλητικά

Με 22 παίκτες στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για την ρεβάνς του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στην οποία συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να πάρει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές στη ρεβάνς του υπέρ του ΠΑΟΚ 2-1 της Τούμπας, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Βούκιτς, Σταφυλίδη και Κατσικά.

Αναλυτικά η αποστολή για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Ολίσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ο αγώνας ρεβάνς είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 και ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση 1200 φίλων του.

This is Toumba (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μίμης Δομάζος: «Ο πατέρας μας θα είναι πάντα κοντά μας όσο ψηλά κι αν βρίσκεται» συγκινούν Ράνια και Ευαγγελία
«Με όλη μας την αγάπη, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ομαδικής προτίμησης, που τον αγάπησε και τον θαύμασε», λένε η Ράνια και η Ευαγγελία Δομάζου-Μοσχολιού
Ο αείμνηστος «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος