Κόσμος

Ένα βήμα πριν το λουκέτο οι Κυπριακές αερογραμμές

Την άμεση παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ. των Κυπριακών Αερογραμμών θα ζητήσει ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης. Ποια τα εφιαλτικά σενάρια.

Μάλιστα, όπως γράφει η εφημερίδα «Αλήθεια», η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να αντικαταστήσει όλα τα μέλη, με νέα άτομα που θα προχωρήσουν στη λήψη ριζοσπαστικών μέτρων.

Οι πιλότοι από την πλευρά τους , σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της συντεχνίας τους (ΠΑΣΥΠΙ), εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην κυβέρνηση, αφού θεωρούν ότι η διοίκηση και η διεύθυνση της εταιρείας, δεν μπορούν πλέον να εφαρμόσουν το πρόγραμμα εξυγίανσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς 3
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1