Κόσμος

Ποιος εκβίαζε τη Γουίτνεϊ Χιούστον;

Ένα χρόνο μετά το θάνατο της ντίβας της pop μουσικής το FBI έδωσε στη δημοσιότητα το φάκελο που είχε για τη Γουίτνεϊ Χιούστον. Όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του FBI από τις περιπτώσεις που χρειάστηκε να ασχοληθεί μαζί της που παρουσιάζουν από ερωτικές επιστολές, μέχρι απόπειρες εκβιασμού εναντίον της.

Γιατί ασχολήθηκε το FBI με τη Γουίτνεϊ; Όταν υπάρχει στη μέση ομοσπονδιακό αδίκημα, όπως απειλή κατά της ζωής εκβιασμός κλπ αναλαμβάνει το FBI.
Σε δύο περιπτώσεις, τουλάχιστον, το Γραφείο ασχολήθηκε για πολύ καιρό μαζί της.
Η μια όταν ένας θαυμαστής της από το Βερμόντ ο οποίος έγραφε ότι «μπορεί να βλάψει κάποιον με κάποια τρελή ιδέα του» και η δεύτερη όταν ένα άτομο ζητούσε 250.000 δολάρια από την τραγουδίστρια για να μην κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.
Σύμφωνα με το FBI ο εκβιαστής προέρχεται από το προσωπικό της περιβάλλον. Ήταν η περίοδος που η Ντίβα είχε αρχίσει τη σχέση της με τον Μπόμπι Μπράουν.
Το 1999, το FBI επενέβη και πάλι, η τραγουδίστρια έλαβε επιστολές και κασέτες από έναν άγνωστο Ολλανδό.
Η τραγουδίστρια θεώρησε ότι απειλεί τη ζωή της, όμως αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για τρελλό που μεταξύ άλλων ισχυριζόταν ότι ήταν ο ιδιοκτήτης της Βραζιλίας την οποία μάλιστα είχε αγοράσει προς 66 δισ. δολάρια.
Σύμφωνα με το FBI πάντως ο φάκελος έκλεισε με το θάνατό της τον οποίο το Γραφείο θεωρεί ατύχημα μετά από χρήση ναρκωτικών…

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Όλο και πιο κοντά η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Στη Γερουσία την ερχόμενη εβδομάδα η διαδικασία επικύρωσης για τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Οι Ρεπουμπλικανοί σχεδιάζουν να ενεργοποιήσουν τη λεγόμενη «πυρηνική επιλογή», για να ξεμπλοκάρουν τις καθυστερήσεις των Δημοκρατικών
Η Kimberly Guilfoyle, υποψήφια του Προέδρου Τραμπ για τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα 1
Η υπουργός Υγείας της Σουηδίας κατέρρευσε on air στην πρώτη της συνέντευξη Τύπου αφού ανέλαβε καθήκοντα
Η Elisabet Lann δεν πρόλαβε να αναλάβει καθήκοντα στο σουηδικό υπουργείο Υγείας, μετά την παραίτηση της Acko Ankarberg Johansson, αφού κατέρρευσε λίγο μετά την ανακοίνωση στη νέα της θέση
Η υπουργός Υγείας της Σουηδίας που κατέρρευσε
5