Ελλάδα

Cosmote: 9 εκ. sms την πρώτη ώρα του νέου χρόνου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, την πρώτη ώρα του 2013 οι πελάτες της έστειλαν 9 εκ. μηνύματα και έκαναν 5 εκατομμύρια τηλεφωνήματα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εννέα εκατομμύρια sms έστειλαν οι πελάτες της Cosmote την πρώτη ώρα του νέου χρόνου και έκαναν 5 εκατομμύρια τηλεφωνήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Αναλυτικότερα, την περίοδο των εορτών:

Οι συνδρομητές της εταιρείας πραγματοποίησαν περισσότερες από 600 εκατ. κλήσεις, με τα λεπτά ομιλίας, που διεκπεραιώθηκαν από το δίκτυο της Cosmote, να ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο.

Το κινητό ευρυζωνικό δίκτυο της Cosmote, διαχειρίστηκε όγκο δεδομένων, που ξεπέρασε τα 160 Terra Bytes. Ειδικά, την Πρωτοχρονιά, η χρήση data ήταν αυξημένη φέτος κατά 16,5%.

Συνολικά, τα SMS, που εστάλησαν, κατά την περίοδο των εορτών, διαμορφώθηκαν σε περίπου 215 εκατομμύρια, μειωμένα κατά μόλις 2%, σε σχέση με τις γιορτές πέρυσι, παρά την παρατηρούμενη αντικατάσταση των SMS από άλλες μορφές επικοινωνίας, μέσω διαδικτύου.


Διαβάστε κι άλλες ειδήσεις απο το χώρο της τεχνολογίας στη σελίδα του Newsit

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η κατάθεση γιατρού για τον μικρό Άγγελο που πέθανε στο Ηράκλειο- «Έκανε έναν αναστεναγμό και έκλεισε τα μάτια»
Οι μάρτυρες μιλούν για αδιαφορία από την πλευρά της μητέρας και τονίζουν μάλιστα ότι αρνήθηκε να το πάρει αγκαλιά για να μπουν στο ασθενοφόρο
Ο μικρός Άγγελος
Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το πλοίο Ocean Link ανοικτά της Αστυπάλαιας – Παρενέβη η ελληνική φρεγάτα «Αδρίας»
Το Ocean Linκ είχε ξεκινήσει τις υποθαλάσσιες έρευνες με βάση NAVTEX και επίσης είχε πάρει άδειες από τις ελληνικές αρχές για εργασίες πόντισης καλωδίων οπτικών ινών του ΟΤΕ
Το Ocean Link 46
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Προσωπική δικαίωση για εμάς η καταδίκη του Στέφανου Χίου για δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού
«Η απόφαση ας γίνει αφορμή  να συμφωνήσουμε στο αυτονόητο: Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Δεν είναι όπλο εκβιασμού, διασυρμού και κανιβαλισμού»
Αλεξία Μπακογιάννη