Πολιτική

Όλο το υπόμνημα που κατέθεσε ο Γιάννος Παπαντωνίου για την λίστα Λαγκάρντ

Τι ακριβώς έχει συμβεί με τα χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό της συζύγου του, Σταυρούλας Κουράκου, εξηγεί ο Γιάννος Παπαντωνίου, με υπόμνημα που κατέθεσε στην Βουλή. Το όνομά της ήταν στην λίστα Λαγκάρντ σύμφωνα με το περιοδικό HOT DOC.

Όπως εξηγεί ο κ. Παπαντωνίου, τα χρήματα αυτά (1,3 εκατ.) προέρχονται από διακανονισμό διαζυγίου της συζύγου του με τον πρωην άνδρα της τον έμπορο ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ. Θεόδωρο Ουσταμπασίδη. Σε αυτό τον λογαριασμό, κατέθεσαν τα χρήματα για να εξασφαλίσουν το παιδί τους.

Μάλιστα όπως τονίζει ο πρώην υπουργός, όταν το 2008 ενηλικιώθηκε το παιδί, τα χρήματα πέρασαν στο όνομά του και μάλιστα το 2010 τα έφερε στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιάννος Παπαντωνίου: “Τα λεφτά στην Ελβετία ήταν της συζύγου μου και δεν το ήξερα”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να καταστήσω συνομιλητή μου κανέναν συκοφάντη - Κάποιοι νοσταλγούν τις κρεμάλες στο Σύνταγμα
«Ο συνασπισμός της τοξικότητας Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλου, Κασσελάκη και Νατσιού δεν είναι κάτι νέο. Το έχουμε ξαναζήσει στις πάνω και κάτω πλατείες και την μοιραία διακυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου», τόνισε ο πρωθυπουργός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 48