Lifestyle

Κ. Καινούργιου: Backstage από τη φωτογράφισή της για κατάλογο ρούχων!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της και φωτογραφίζεται για...

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της και φωτογραφίζεται λίγο πριν, για γνωστή εταιρεία ρούχων αφού θα είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Αν και στην προσωπική της ζωή τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά αφού η σχέση της δεν προχώρησε με τον Γιώργο Σαμαρά, η ίδια κοιτάζει μπροστά και δείχνει να είναι καλά.

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν, φωτογραφήθηκε για τον κατάλογο ρούχων, έχοντας στο πλευρό της για την επιμέλεια του make up και του hair styling, τον Δημήτρη Γιαννέτο!

Δες τις φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα