Κόσμος

Το όπλο που την σκότωσε ήταν το δώρο της !

"Δώρο" προς την πρώην σύζυγό του ήταν το Ούζι που την σκότωσε, υποστηρίζει γερουσιαστής που ενδέχεται να δικαστεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Ο Ταϊλανδός γερουσιαστής που σκότωσε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου την πρώην σύζυγό του και γραμματέα του υποστήριξε σήμερα ότι επρόκειτο για “ατύχημα” που σημειώθηκε την ώρα που της έδειχνε το όπλο που είχε αγοράσει για να της χαρίσει.

Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, παρουσία πολλών μελών της οικογένειας στην επαρχία Πράε, στα βόρεια της χώρας, ο Μπουνσόνγκ Κοβαβισάρατ, 56 ετών, πυροβόλησε με ένα Ούζι την 46χρονη Τσανάκαρν Ντέτκαρντ, 46 ετών. Η γυναίκα, που μολονότι είχαν χωρίσει εξακολουθούσε να εργάζεται ως γραμματέας του, πέθανε λίγη ώρα αργότερα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

“Ήταν ατύχημα”, είπε ο Κοβαβισάρατ μιλώντας τηλεφωνικά στο Γαλλικό Πρακτορείο.

“Της έδειχνα το όπλο που αγόρασα για εκείνην. Ζούσε με τη μητέρα της και τις δύο κόρες μας, ήταν μόνο γυναίκες στο σπίτι και ήθελα να έχει το όπλο γιατί ανησυχούσα” για την ασφάλειά τους, πρόσθεσε, προβάλλοντας ως δικαιολογία την κακή κατάσταση της υγείας του.

“Το χέρι μου δεν είναι καλά, είμαι άρρωστος, είχα πάθει εγκεφαλικό”, είπε.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο γερουσιαστής, που δεν συνελήφθη γιατί έχει βουλευτική ασυλία, έχει ημιπληγία στην αριστερή πλευρά του σώματός του.

Όταν λήξει η θητεία του κοινοβουλίου οι αρχές θα μπορούν να τον συλλάβουν και να τον κατηγορήσουν για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, κατηγορία που επισύρει ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Διαβάστε

Γερουσιαστής πυροβόλησε και σκότωσε με ούζι την γραμματέα του!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Financial Times: Η πρόταση Ζελένσκι στον Τραμπ για αγορά αμερικανικών όπλων με 100 δισ. δολάρια και οι κόκκινες γραμμές
Το έγγραφο δεν αναφέρει ποια ακριβώς όπλα ζητά να προμηθευτεί η Ουκρανία, αλλά το Κίεβο έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί τουλάχιστον 10 συστήματα αεράμυνας Patriot αμερικανικής κατασκευής για την προστασία πόλεων και κρίσιμων υποδομών
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο
«Μπορεί ο Ζελένσκι να εμπιστευτεί τον Τραμπ; Η μοίρα της Ουκρανίας εξαρτάται από την απάντηση» – Ανάλυση των NYT
«Είναι μεγάλο ρίσκο για έναν ηγέτη σε καιρό πολέμου όπως ο Ζελένσκι, ειδικά με τη χώρα του να βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία εδώ και 3,5 χρόνια» τονίζει η αμερικανική εφημερίδα
Χειραψία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Η ατάκα του Τραμπ στον Μακρόν με ανοιχτά τα μικρόφωνα: «Ακούγεται τρελό αλλά ο Πούτιν θέλει συμφωνία για χάρη μου»
«Νομίζω πως θέλει να κλείσει συμφωνία για μένα. Καταλαβαίνεις; Όσο τρελό κι αν ακούγεται» ακούγεται να λέει ο Αμερικανός πρόεδρος στον Γάλλο ομόλογό του αναφερόμενος στον Πούτιν
Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνάντησης στον Λευκό Οίκο για το Ουκρανικό
10