Αθλητικά

Την Παρασκευή τα… σπουδαία γιά Λέτο

Ο Αργεντινός επιθετικός κάνει εδώ και 3 μήνες συντηρητική θεραπεία στην Ιταλία -για τον τραυματισμό του στο γόνατο-  και στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να δοθεί η γνωμάτευση από τους γιατρούς που παρακολουθείται, για το αν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση ή όχι

Πληροφορίες που έρχονται από την Μπολόνια αναφέρουν πως έχει παρουσιαστεί βελτίωση, ωστόσο ο Λέτο εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος υποτροπής.

Η τελική απόφαση για τον παίκτη θα ληφθεί αφότου ο Λέτο συμβουλευτεί μέσα στο Σαββατοκύριακο τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα.

Ενδεχόμενη επέμβαση σημαίνει αυτομάτως πως η περίπτωση πώλησης του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού ναυαγεί για αυτό το καλοκαίρι. Τότε η διοίκηση θα χρειαστεί να του κάνει μείωση αποδοχών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βαλαντσιούνας για το Λιθουανία – Ελλάδα: «Δεν θα σας πω πώς θα σταματήσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»
Ο σέντερ της Λιθουανίας αναγνώρισε την ποιότητα της Εθνικής Ελλάδας από την περιφέρεια, ενώ απέφυγε να σχολιάσει το πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Βαλαντσιούνας REUTERS