Αθλητικά

Στημένα και στην Ισπανία(;) – Φήμες για το Εσπανιόλ-Χιχόν

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό “Cadena Ser”, η ισπανική λίγκα φέρεται να έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα για την πιθανότητα “στημένων” αγώνων στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με το πρόσφατο Χιχόν - Εσπανιόλ να συγκαταλέγεται σε αυτά!

Το ενδεχόμενο να υπάρχουν “στημένα” παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβισιόν, έχει προκαλέσει σάλο στην Ισπανία, καθώς οι πληροφορίες του έγκυρου μέσου κάνουν λόγο για δύο “ύποπτα” ματς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και περισσότερα.

Το ρεπορτάζ των Ισπανών ανέφερε πως με το θέμα έχει ασχοληθεί και η ΟΥΕΦΑ, καθώς κίνησαν τις υποψίες της οι στοιχηματισμοί σε αρκετά παιχνίδια του πρωταθλήματος φέτος, με αποτέλεσμα να αναζητεί πιθανή συμμετοχή ομάδων ή προσώπων από το πρωτάθλημα σε παράνομες δραστηριότητες.

Ήδη κυκλοφορεί σαν φήμη πως σε αυτά ανήκει η νίκη-έκπληξη της Σπόρτινγκ Χιχόν στην έδρα της Εσπανιόλ με 3-0 το Σάββατο (28/4).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα