Πολιτική

Περιοδεία Καρατζαφέρη στη Β. Ελλάδα το Σαββατοκύριακο

Ο κ. Καρατζαφέρης σε σημερινή του δήλωση κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν με τη λογική και όχι με το θυμικό και με κριτήριο τον πολιτικό ρεαλισμό.

Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματός του, ενώ -σύμφωνα με στενό του συνεργάτη – τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα ανακοινωθούν την τελευταία ημέρα της προθεσμίας που δίδει το Σύνταγμα.

Στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα επισκεφτεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 την Καβάλα, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 12:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο GALAXY στο κέντρο της πόλης και μία ώρα αργότερα θα απευθύνει ομιλία σε κομματικούς φίλους.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Καρατζαφέρης θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 17:00 στο ξενοδοχείο THRAKI PALACE (4ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης-Θεσσαλονίκης), και στις 6 το απόγευμα θα απευθύνει ομιλία σε φίλους του κόμματος.

Την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, ο κ. Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί την Κατερίνη, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 12:00 το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης (οδός 7ης Μεραρχίας 3, στο δημοτικό πάρκο) και στη 1 θα μιλήσει σε κομματικό ακροατήριο.

Ο κ. Καρατζαφέρης σε σημερινή του δήλωση κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν με τη λογική και όχι με το θυμικό και με κριτήριο τον πολιτικό ρεαλισμό, για να μην βαθύνει περαιτέρω η κρίση, ενώ υποστήριξε ότι «οι ευκαιριακές προτάσεις δεν θα μας βγάλουν από την κρίση».

Όπως είπε, οδηγούμεθα στις κάλπες με νωπές πληγές και εκτίμησε ότι στην πραγματικότητα η χώρα είναι καίρια τραυματισμένη.  «Είστε θυμωμένοι και είναι δικαιολογημένο αυτό», είπε απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους και πρόσθεσε:«Αυτό, όμως, που πρέπει να προσέξουμε, είναι μήπως οι κάλπες από μία ψήφο θυμού περιπλέξουν την ήδη περίπλοκη κατάσταση. Πρέπει να ψηφίσετε με τη λογική. Οι ευκαιριακές και οι “εξτρέμ” προτάσεις δεν θα μας βγάλουν από την κρίση. Ίσως βαθύνουν την κρίση. Χρειάζεται λοιπόν ένας πολιτικός ρεαλισμός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ
«Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας» το συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρουλάκη για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα
»Παρούσα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ» τονίζει για τη Σύλβα Ακρίτα ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σύλβα Ακρίτα: Τα συλλυπητήρια του Νίκου Ανδρουλάκη – «Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας»