Κόσμος

Συνέλαβαν εργαζόμενους της εφημερίδας Sun

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα πέντε άτομα που εργάζονται στην ταμπλόιντ The Sun, ανακοίνωσε η μητρική της εταιρεία News Corporation.

“Αξιωματικοί της μητροπολιτικής αστυνομίας που μετέχουν στην ‘Επιχείρηση Έλβεντεν’ συνέλαβαν σήμερα πέντε υπαλλήλους της εφημερίδας The Sun. Έρευνες έγιναν στα σπίτια και τα γραφεία των συλληφθέντων”, αναφέρει η News Corporation σε ανακοίνωσή της.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα ότι είχε συλλάβει οκτώ ανθρώπους στο πλαίσιο των ερευνών της για παράνομες πρακτικές συλλογής ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένης της δωροδοκίας αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί που μετέχουν στην “Επιχείρηση Έλβεντεν” διερευνούν τους ισχυρισμούς ότι δημοσιογράφοι δωροδόκησαν αξιωματικούς της αστυνομίας με αντάλλαγμα πληροφορίες για διάφορα θέματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκτός νόμου ο ακροδεξιός σύλλογος «Βασίλειο της Γερμανίας» - Χειροπέδες στον «βασιλιά» και έφοδοι στα ακίνητά τους
Ο 59χρονος αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση για σωματική βλάβη ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις υπεξαίρεσης και τραπεζικής απάτης
Αστυνομικοί στη Γερμανία
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη