Αθλητικά

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Σα Πίντο στον Παναθηναϊκό

Μπορεί οι "πράσινοι" να έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα μείνει, τουλάχιστον, ως το καλοκαίρι στον πάγκο της ομάδας όμως οι Πορτογάλοι φέρνουν τον Σα Πίντο στο στόχαστρο του τριφυλλιού.

Ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας έχει μείνει χωρίς ομάδα και η O Jogo τον φέρνει στην κορυφή της “πράσινης” λίστας.

Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει αυτή τη στιγμή προπονητή αφού μέχρι το καλοκαίρι έχει αναθέσει στους Ρότσα και Βονόρτα να τρέξουν την ομάδα και ανάλογα με τα αποτελέσματα δεν αποκλείεται να παραμείνουν και για την επόμενη χρονιά.

Κατάθεση ψυχής από τον Καραγκούνη – Έκανε δωρεά σε θεραπευτήριο

Παναθηναϊκός: Δεν ξεπουλάμε Καρνέζη – Λέτο, απλά το συζητάμε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα