Κόσμος

Διατροφή 100.000 ευρώ τη μέρα θα δίνει ο Σίλβιο στην πρώην του

Mε απόφαση του δικαστηρίου του Μιλάνου ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καλείται να πληρώνει ώς διατροφή, το αστρονομικό ποσό των 100.000 ευρώ την ημέρα στην πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο, σύμφωνα με την Corriere della sera.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της ιταλικής πόλης, η απόφαση για την υπόθεση ελήφθη επίσημα από τους ιταλούς δικαστές λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Πρόκειται για διαζύγιο που δεν εκδόθηκε «κοινή συναινέσει» και μένουν να καθοριστούν κάποιες λεπτομέρειες δευτερεύουσας σημασίας..

Η Λάριο, που θα παίρνει 36 εκ. ευρώ το χρόνο, φέρεται να είναι ικανοποιημένη από την απόφαση έστω και αν η ιδιοκτησία όλης της ακίνητης περιουσίας, όπως γράφει η εφημερίδα, παραμένει στα χέρια του μεγιστάνα του Τύπου και πρώην πρωθυπουργού.

Οι συνήγοροι του Μπερλουσκόνι, είχαν προτείνει στην Λάριο την καταβολή «μόλις» 300.000 ευρώ το μήνα, ποσό 10 φορές λιγότερο από αυτό που φέρεται να όρισε, ως διατροφή, το δικαστήριο του Μιλάνου.

Διαβάστε

Τα ψηφοδέλτια του Μπερλουσκόνι με γυναίκες και το παράπονό του από τον Μόντι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο Τζέφρι Επστάιν έστειλε στον πρίγκιπα Άντριου 20χρονη για ερωτικό ραντεβού, της πρόσφεραν τσάι και ξενάγηση στο Μπάκιγχαμ» – Η καταγγελία του δικηγόρου της
«Μιλάμε για τουλάχιστον μία γυναίκα που στάλθηκε από τον Τζέφρι Έπσταϊν στον πρίγκιπα Άντριου. Και μετά από μια νύχτα μαζί του, της έκαναν ακόμη και ξενάγηση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ»
Ο πρίγκιπας Άντριου
Αισιόδοξος ο Τραμπ για το Ιράν: «Διαπραγματεύονται σοβαρά, ικανοποιητική μία συμφωνία χωρίς πυρηνικά»
Ιρανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε πως Ουάσινγκτον και Τεχεράνη διαπραγματεύονται για την αποκλιμάκωση της έντασης – Γεμάτη με αμερικανικά πλοία και στρατιώτες η Μέση Ανατολή
Ντόναλντ Τραμπ