Κόσμος

50χρονη γυναίκα πέταξε την εγγονή της από τη γέφυρα

Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, όμως οι ένορκοι πρότειναν να φυλακιστεί για 35 χρόνια. Η τελική απόφαση για την ποινή της θα ληφθεί στις 6 Ιανουαρίου.

Μία γυναίκα 50 ετών κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο στη Βιρτζίνια για τη δολοφονία της δίχρονης εγγονής της όταν την πέταξε από μία γέφυρα για να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού διότι αρνείτο να παντρευτεί την κόρη της, όπως αναφέρει σήμερα ο Τύπος.

Η Καρμέλα ντέλα Ρόσα, που κρίθηκε χθες Πέμπτη ένοχη για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, έριξε τη μικρή Αντζελίν Όγκντοκ από μία ανοιχτή γέφυρα που βρίσκεται σε προάστιο της Ουάσινγκτον και συνδέει ένα χώρο στάθμευσης με ένα εμπορικό κέντρο τον Νοέμβριο του 2010.

Η ίδια είχε δηλώσει ότι είναι αθώα, ενώ η υπεράσπιση είχε ισχυριστεί ότι πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη, σύμφωνα με την Washington Post.

Όμως η κατηγορούσα αρχή εκτίμησε ότι η ντέλα Ρόσα –την οποία βιντεοκάμερες κατέγραψαν να πιάνει ξαφνικά την εγγονή της και να την ρίχνει από τη γέφυρα– υποκινήθηκε από “θυμό, μίσος και επιθυμία για εκδίκηση” προς τον πατέρα του παιδιού, που δεν έχει παντρευτεί την κόρη της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το σχέδιο «βόμβα» των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για εγκατάσταση Παλαιστινίων σε συγκρότημα στη Γάζα ελεγχόμενο από το Ισραήλ
Ο χάρτης δείχνει ότι το προτεινόμενο συγκρότημα κοντά στη «κίτρινη γραμμή», προκειμένου να οριοθετηθούν οι περιοχές υπό ισραηλινό έλεγχο και εκείνες που ελέγχονται από τη Χαμάς
Παλαιστίνιοι περπατούν ανάμεσα στα ερείπια κατοικιών που καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της διετούς ισραηλινής επίθεσης, στην πόλη της Γάζας