Αθλητικά

Ελεύθεροι οι τρεις φίλαθλοι του Παναθηναϊκού

Αφέθησαν ελεύθεροι από την 27η Ανακρίτρια Αθηνών οι 3 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για το επεισόδιο που έγινε στην Πλατεία της Κυψέλης, στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της Α.Ε.Κ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλη Δημητρακόπουλου:
 
Αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα από την 27η Ανακρίτρια Αθηνών οι 3 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για το επεισόδιο που έγινε στην Πλατεία της Κυψέλης, στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της Α.Ε.Κ.
 
Από την Ανάκριση αποδείχθηκε ότι οι 3 φοιτητές – φίλαθλοί μας, ουδεμία σχέση είχαν με το επεισόδιο. Αναδείχθηκε επίσης ότι οι κατηγορούμενοι πιστεύουν στο φίλαθλο πνεύμα και όχι στη βία.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα