Πολιτική

Μετατρέπουν μια απλή συνέντευξη Τύπου σε θρίλερ! Για το απόγευμα αναβλήθηκαν οι ανακοινώσεις για τα σκουπίδια!

'Ενα πραγματικό θέατρο του παραλόγου παίζεται από νωρίς το μεσημέρι από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών. Και εδώ έπεσε ξύλο!

Αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο. Ενας υπουργός και ένας υφυπουργός αναγκάστηκαν να καταφύγουν στα γραφεία του κόμματός τους προκειμένου να δώσουν συνέντευξη Τύπου για ένα θέμα τόσο καυτό όσο το θέμα των σκουπιδιών!

Όμως τελικά εκεί δεν έφτασαν ποτέ, γιατί έφτασαν πριν από εκείνους οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Πριν φτάσουν, όμως συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΥΜΕΤ στην οδό Δραγατσανίου.

Ετσι, αποφασίστηκε από τον κ.Καστανίδη να αναβληθεί η συνέντευξη για το απόγευμα μέχρι να βρεθεί ένας χώρος που δεν θα είναι προσβάσιμος στους εξαγριωμένους συνδικαλιστές.

Από το πρωί τα πράγματα έχουν ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο. Εργαζόμενοι στους δήμους εισέβαλαν στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ και έδειραν ακόμα και δήμαρχο. Τα σκουπίδια εντωμεταξύ αυξάνονται, οι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία αυξάνονται και ακόμα περιμένουμε να μας λυθεί η απορία που θα πάνε τα σκουπίδια οι “ιδιωτες” τους οποίους ανέφερε το πρωί ο υφυπουργός Εσωτερικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπεσαν… μπουνιές στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ – Έδειραν τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών!

Βάζουν ιδιώτες να μαζέψουν τα σκουπίδια και απειλούν με απολύσεις

Άλλη μια μέρα αποκλεισμένο το κέντρο – Ποιές συγκεντρώσεις είναι σε εξέλιξη

Στο “γύψο” η χώρα από σήμερα και 10 ημέρες – ‘Ολες οι απεργιακές κινητοποιήσεις


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Ημίμετρα και προεκλογικά μέτρα οι εξαγγελίες της κυβέρνησης – «Με την πλάτη στον τοίχο η ΝΔ»
Επίσης σχολίαζαν τις αναρτήσεις της Ομάδας Αλήθειας αργά χθες το βράδυ, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, σημειώνοντας ότι το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν είναι διαφήμιση στον Νίκο Ανδρουλάκη
Νίκος Ανδρουλάκης
Ευρωπαϊκό Plan B κατά της ακρίβειας ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κύπρο – Στα 800 εκατ. ευρώ τα μέτρα στήριξης από την αρχή του πολέμου
«Η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά καμία χώρα δεν μπορεί να θεωρείται θωρακισμένη απέναντι σε ένα σοκ τέτοιου μεγέθους»
O Κυριάκος Μητσοτάκης