Αθλητικά

Την Πέμπτη το ΔΣ του ΠΑΟ για την Arboris

Ο Δημήτρης Γόντικας θα ενημερώσει τα εναπομείναντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού για το ενδιαφέρον εταιρείας του εξωτερικού που γνωστοποιήθηκε στην ΠΑΕ μέσω της Arboris Capital.

Βέβαια απόφαση δεν μπορεί να πάρει το ΔΣ της ερχόμενη Πέμπτης αφού τα μέλη που έχουν μείνει είναι μόλις 13 και για να ψηφίσουν κάτι θα πρέπει να είναι 14.

Ουσιαστικά ο Δημήτρης Γόντικας θα ενημερώσει τα μέλη για το ενδιαφέρον που μεταφέρθηκε στον ίδιο από τον εκπρόσωπο της Arboris Capital.

Στις 17 Οκτωβρίου στη Γενική συνέλευση θα εκλεγεί το νέο ΔΣ και μέχρι τότε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να έχουν καταλήξει σε κάποια απόφαση για το μέλλον της ΠΑΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα