Ελλάδα

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σήμερα το απόγευμα στην Ομόνοια

Προσυγκεντρώσεις θα γίνουν στις 5.30 μ.μ. στις πλατείες Κάνιγγος, Βάθη, Καραϊσκάκη, Κοτζιά και στα Χαυτεία.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “οι αγώνες μας, πριν από όλους αυτοί στους τόπους δουλειάς, είχαν και έχουν σημαντικά αποτελέσματα”, καλεί τους πολίτες “να αντιδράσουν στις εξελίξεις με τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο”, ενώ ζητά άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Την ίδια ώρα, σε χθεσινή της συνεδρίαση η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε τρίωρη στάση εργασίας στο Δημόσιο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την ερχόμενη Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, με σκοπό την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, με αίτημα την αποτροπή των απολύσεων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο Δημόσιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξυλοκόπησαν και μαστίγωσαν μέσα στη φυλακή τον 15χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Λίγο μετά τον ξυλοδαρμό, ανήλικοι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στα στρώματα - 11 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο είτε με αναπνευστικά προβλήματα, είτε με εγκαύματα
Δολοφονία 17χρονου από 15χρονο στις Σέρρες 22