Πολιτική

Αποκάλυψη NewsIt : Η Ν.Δ συζητάει συμμετοχή ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ της στην Κυβέρνηση

Απόλυτα αξιόπιστα πηγές αναφέρουν πως η Ν.Δ δίνει ''χώρο'' στο νέο πρωθυπουργό, που σημαίνει πως υπάρχει προθυμία να στελεχωθεί η νέα κυβέρνηση όχι απλά με στελέχη της Ν.Δ αλλά ακόμα και βουλευτές της.

Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουν ακόμη μπει όλα τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους, δηλαδή δεν έχει ”κλειδώσει” ολόκληρο το σχήμα της νέας κυβέρνησης.

Όμως η Ν.Δ ουσιαστικά αλλάζει στάση, αφού είναι διατεθειμένη να ”μπολιάσει” ακόμα και με βουλευτές της την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Στα γραφεία πάντως της Ν.Δ έβλεπε κανείς περιχαρή τα στελέχη της την ώρα που έκανε δηλώσεις ο νέος Πρωθυπουργός, ιδίως όταν ο Λ.Παπαδήμος διέψευσε κατηγορηματικά όσους διέρρεαν τα σενάρια για ΌΡΟΥΣ.

Στη Ν.Δ επιμένουν να χαρακτηρίζουν ως μεταβατική τη κυβέρνηση, και δεν αναιρούν όσα υποστήριζαν για το χρόνο των εκλογών.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο Λ.Παπαδήμος είναι και επισήμως ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας – Θα πάρει και μέτρα αν χρειαστεί – Μένει ο Βενιζέλος
Ποιός είναι ο Λουκάς Παπαδήμος

Ο Λ. Παπαδήμος δέχεται την πρωθυπουργία με 3 όρους – Παπανδρέου προς Σαμαρά: Εγώ δέχθηκα… τώρα μίλα εσύ μαζί του

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες