Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Μικρή οικονομική… ανάσα από Νοτιά!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας έστειλε μέρος των χρημάτων απ’ το ποσό που είχε δεσμευθεί. Κωστένογλου: Επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί
Επιτέλους και ένα ευχάριστο νέο για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θα κάνουν γιορτές με -κάποια- χρήματα στις τσέπες τους!
 
Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Νίκο Νοτιά να έχει καταβάλλει στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ το ποσό των 100.000 ευρώ, ενώ οι… αισιόδοξοι περιμένουν ακόμη ένα ποσό τις επόμενες μέρες.
 
Αυτό σημαίνει ότι ποσοστό από τις 100.000 θα μοιραστεί στους παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό, ενόψει και των γιορτών, προκειμένου να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση.
 
Βέβαια, το ποσό αυτό μπορεί να μην πλησιάζει τις 500.000 ευρώ που έχουν ανάγκη οι ιθύνοντες της Ένωσης προκειμένου να καλύψουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις, αλλά είναι ικανό να ελαφρύνει λίγο το βαρύ κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό, ενόψει μάλιστα και των εορτών.
 
Όλοι στην ομάδα ευελπιστούν να υπάρξει ακόμη μία “βοήθεια” -μεγαλύτερου ποσού- προκειμένου να σημειωθεί… πρόοδος στις πληρωμές.
 

Μάκος: Να αλλάξει σελίδα η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε