Πολιτική

Καρατζαφέρης: “Για αυτό σας βάλαμε εκεί για τα δύσκολα”

Τη στήριξή του στον Λουκά Παπαδήμο εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας απόψε στη Βουλή στη συζήτηση για την κύρωση του προϋπολογισμού.

Όπως σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης απευθυνόμενος στον νέο πρωθυπουργό “θα συναντήσετε δυσκολίες για αυτό σας βάλαμε εκεί, για τα δύσκολα” ζητώντας του παράλληλα να δημιουργήσει ελπίδα στους πολίτες και να αποδείξουν στην Ευρώπη ότι “δεν είμαστε τυχάρπαστοι, απατεώνες και τεμπέληδες”.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει το ενιαίο μισθολόγιο, ενώ πρότεινε την διαχείριση και αξιοποίηση κληροδοτημάτων που μπορούν, όπως ανέφερε, να αποφέρουν πολλά χρήματα.

Ζήτησε επίσης την κατάργηση του πόθεν έσχες για την οικοδομή προκειμένου να κινηθούν τα επαγγέλματα του κλάδου και η αγορά.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας 1
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
100
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας 2
Όλο το παρασκήνιο της προσχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - Η «μάχη» του κέντρου από τη ΝΔ
Ο Α. Λοβέρδος είχε εδώ και πολύ καιρό επαφές με την Πειραιώς, ενώ ήδη από τα μέσα Ιουλίου, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει σιβυλλικά ότι «στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος θα είμαι παρών»
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 22