Πολιτική

Επιμένει στις δηλώσεις εναντίον των Δημοσίων Υπαλλήλων ο Α. Λοβέρδος

Ούτε κόμμα δεν αλλάζει στις χθεσινές του δηλώσεις ο υπουργός που ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πως 1 εκατομμύριο Δημόσιοι Υπάλληλοι ταλαιπωρούν 10 εκατομμύρια Έλληνες. Τον κάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο υπουργός Υγείας επέμεινε στη δήλωσή του τονίζοντας ότι δεν φοβάται να λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

“Δεν πιστεύω ότι κανείς μέσα σε αυτή την αίθουσα αμφιβάλλει ότι εγώ λέω τα πράγματα με το όνομά τους ή τουλάχιστον προσπαθώ. Δεν φοβάμαι να πω αυτό που θέλω και οι χθεσινές μου παρεμβάσεις είναι η απόδειξη. Η πραγματικότητα πρέπει να κατατίθεται, ώστε τα μέτρα που λαμβάνονται μετά να είναι συνάρτηση της πραγματικότητας κι όχι αοριστολογιών”.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις ακόμα και μέσα στο ΠΑΣΟΚ με αρκετούς υπουργούς και βουλευτές να διαφοροποιούνται. (διαβάστε την είδηση)

Ωστόσο, τον κ. Λοβέρδο κάλυψε πλήρως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στο μόνο που διαφοροποιήθηκε ο κ. Μόσιαλος είναι στο ύφος. Οπως είπε: “Το ύφος είναι αντιπροσωπευτικό αυτού που τις κάνει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Διαβάστε επίσης:
Δεν συμφωνούν όλοι με τον Λοβέρδο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
32
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21