Αθλητικά

Στην Μπολόνια ο Κονέ

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός παρουσιάστηκε από την ιταλική ομάδα και δήλωσε αποφασισμένος να διατηρήσει την καλή εικόνα που έχτισε την περασμένη σεζόν με τα χρώματα της Μπρέσια.

Στο περιθώριο της παρουσίασής του, ο Παναγιώτης Κονέ τόνισε σχετικά: “Ήρθα σε έναν σύλλογο που έχει ιστορία και φήμη, στόχος μου είναι να διατηρήσω την εικόνα που έχτισα την περασμένη σεζόν και ίσως να πετύχω κάποια τέρματα. Στην Μπρέσια σκόραρα μία φορά, αλλά τα προηγούμενα χρόνια είχα μέσο όρο 7-8 γκολ ανά σεζόν. Είμαι ένας δυναμικός μέσος, ταιριάζω σε όλους τους ρόλους, έχω παίξει ακόμα και πλέι μέικερ”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα