Πολιτική

Βέλη ΚΚΕ σε κυβέρνηση και τρόικα

Το Κομμουνστικό Κόμμα εκτιμά ότι "η κυβέρνηση και η ΕΕ οδηγούν το λαό σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και στη μόνιμη φτώχεια.

“Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται με την τρόικα το ζήτημα της εφαρμογής ή μη των άγριων μέτρων που έχουν συναποφασίσει και αυτών που σίγουρα θα φέρουν, αλλά και οι δυο αξιοποιούν το φόβητρο της χρεοκοπίας και με στόχο την ανταγωνιστικότητα, κλιμακώνουν την άγρια αντιλαϊκή επίθεση”, τονίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

Το Κομμουνστικό Κόμμα εκτιμά ότι “η κυβέρνηση και η ΕΕ οδηγούν το λαό σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και στη μόνιμη φτώχεια, για να πληρώσει αυτός τις συνέπειες της κρίσης και να διασφαλίσουν τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων” και καταλήγει:

“Για να σωθεί ο λαός από την καπιταλιστική κρίση, από την ΕΕ, τα μονοπώλια και τα κόμματά τους, είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία και επιτακτική η λαϊκή συμμαχία, η πάλη για αποδέσμευση από την ΕΕ, με λαϊκή εξουσία”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μη μετατραπεί σε αυτόκλητο κριτή της Δικαιοσύνης
Βαριές αιχμές από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το κόμμα τις αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι είναι «επικίνδυνη η λογική διαχωρισμού των δικαστικών αποφάσεων»
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Το παρασκήνιο της επιλογής Βαρδακαστάνη στη θέση του γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη πριν την κάλπη
Κεντρικό ρόλο το επόμενο διάστημα, θα έχει ο νέος Γραμματέας Γιάννης Βαρδακαστάνης, ένας άνθρωπος στο πρόσωπο του οποίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναγνώρισε τη συστηματική δουλειά που οδήγησε στην επιτυχία του Συνεδρίου
Ανδρουλάκης και Βαρδακαστάνης