Lifestyle

Παραλίγο θύμα τροχαίου ο Νότης Σφακιανάκης κατά τις διακοπές του στην Κω!

Από θαύμα γλύτωσε το τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής.

Δύσκολες ώρες πέρασε πριν λίγες μέρες ο Νότης Σφακιανάκης ο οποίος είχε μια άτυχη στιγμή με το αυτοκίνητό του στην Κω. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε τις βόλτες του στο νησί, όταν το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο. Ευτυχώς ο ίδιος και η οικογένειά του είναι καλά.

 

Όπως αναφέρει η “Espresso”, ο Νότης βρίσκεται οικογενειακώς στην γενέτειρά του εδώ και περίπου ένα μήνα. Ο ίδιος επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί μαζί με την οικογένειά του, προκειμένου να ξεκουραστεί, αλλά και να δει από κοντά τους συγγενείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

Σε μία από τις καθημερινές βόλτες, σε έναν επαρχιακό δρόμο, το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του και η οικογένεια λαχτάρησε! Ευτυχώς, κανένας δεν έπαθε τίποτα.

 

 

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα