Media

20 χρόνια μετά παραμένουν ακόμα υπέροχες;

Μιλάμε για την σειρά "Absolutely Fabulous" η οποία επιστρέφει στη βρετανική τηλεόραση για να γιορτάσει τα 20α γενέθλιά της.

Η σειρά πρωτοεμφανίστηκε το 1992, ως αυθάδες αντίδοτο στην πολιτική ορθότητα, παρουσιάζοντας δύο συχνά μεθυσμένες, εθισμένες στο σεξ,  στο τσιγάρο και στα ναρκωτικά γυναίκες.

Οι πρωταγωνίστριες Jennifer Saunders, Joanna Lumley θα αναβιώσουν τους χαρακτήρες της υπεύθυνης δημοσίων σχέσων Edina και της αρχισυντάκτριας Patsy μαζί με άλλους πρωταγωνιστές της σειράς της δεκαετίας του ’90.

Θεωρείτο μία από τις 20 σπουδαιότερες βρετανικές σειρές και επανήλθε για το διάστημα 2001 – 2003.

Τα τρία επετειακά επεισόδια θα προβληθούν από το BBC στα τέλη του 2011 και στην Αμερική στις αρχές του επόμενου έτους. Ενώ φημολογείται πως οι πρωταγωνίστριες θα καταπιαστούν και με τους Ολυμπιακούς του 2012 στο τρίτο επεισόδιο.

Τι δήλωσαν οι fabulous πρωταγωνίστριες; 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι στιγμές που καλεσμένοι εκπομπών «σφάχτηκαν» on air – Οι αποχωρήσεις από τα πλατό και το «στόλισμα» των παρουσιαστών
Από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Απόστολο Γκλέτσο, μέχρι τη Σοφία Βούλτεψη, τη Ράνια Θρασκιά και τον Στέλιο Πέτσα, όλοι τους πρωταγωνίστησαν στις εντάσεις που παρακολούθησε το ελληνικό κοινό στην τηλεόρασή του
Η Σοφία Μουτίδου και ο Απόστολος Γκλέτσος
Κατερίνα Καινούργιου: «Το 2025 ήταν μια ιδιαίτερη, αλλά για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά»
«Καλή χρονιά να ευχηθώ, με υγεία πάνω απ’ όλα, χαρά, πολλές επιτυχίες, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ό,τι ο καθένας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου