Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Δεν παρατάει τα… όπλα ο Φερέιρα – “Θα ανατρέψουμε την κατάσταση”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Μπορεί η εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα σε Οντένσε και Μακάμπι να έχει απογοητεύσει τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά ο τεχνικός των “πρασίνων” πιστεύει πως η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί! Ατομικό ο Καραγκούνης.
Παίρνει μέτρα ο Γόντικας – Έρχονται περικοπές στην Παιανία

Οι Αλγερινοί στέλνουν στον Παναθηναϊκό τον Αμπντούν

Το “τριφύλλι” έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, μετά το 3-0 από την Μακάμπι, ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δείχνει να πιστεύει πως μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση.

 
“Δεν είμαστε αυτοί που περίμενα, αλλά μέχρι τώρα όλα μας πάνε στραβά. Όμως θα γίνουμε αυτοί που πρέπει και θα καταφέρουμε να γυρίσουμε την κατάσταση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερέιρα μιλώντας στους συνεργάτες του.
 
Ατομικό ο Καραγκούνης
 
Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος όμως αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην Μακάμπι.
 
Στην σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αρχικά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.
 
Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα στο ½ του γηπέδου. Ο Γιώργος Καραγκούνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Ματίας Μπιάρσμιρ υποβλήθηκε σε θεραπεία. Επίσης, ατομικά προπονήθηκε και ο Στέργος Μαρίνος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε