Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος με Μπάγερν Μονάχου ο Νίκος Ρογκαβόπουλος

Ακόμα ένα πρόβλημα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν στο Μόναχο για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης (14/1/2025) του Παναθηναϊκού στο Μόναχο, ενόψει της αυριανής (15/1, 20:30) αναμέτρησης με την Μπάγερν.

Ο 21χρονος προτιμήθηκε να παραμείνει στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ξεκουραστεί και να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος για την κατάστασή του, που θα επανεκτιμηθεί αύριο (15/1), λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση στη γερμανική πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζεται ότι στη «μάχη» με τους Βαυαρούς δεν υπολογίζεται ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, λόγω μίας κάκωσης στην αριστερή ποδοκνημική και ο Ντίνος Μήτογλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των παρουσιαστών για την ερυθρόλευκη Euroleague και το τρολάρισμα στους Παναθηναϊκούς
Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό, κάνοντας παράλληλα... καζούρα σε αυτούς που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των παρουσιαστών για την ερυθρόλευκη Euroleague και το τρολάρισμα στους Παναθηναϊκούς
5