Αθλητικά

Γίνεται Ιππότης ο Μπέκαμ!

Τον τίτλο του Σερ θα πάρει ο μέσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι, σύμφωνα με την “Daily Mail”.
Την ύψιστη τιμή θα λάβει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από την Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ καθώς αναμένεται να χριστεί Ιππότης.
 
Ο “Μπεκς” θα λάβει τον τίτλο του Σερ στην ετήσια εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στο παλάτι για την προσφορά του στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.
 
Ένθερμοι υποστηρικτές του Μπέκαμ είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, Ντέιβιντ Κάμερον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος θα είναι ο νονός της κόρης του έμπειρου μέσου. “Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και ένας άνθρωπος ο οποίος δίνει το παράδειγμα”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κάμερον.
 
Ο σερ Τρέβορ Μπρούκινγκ, ο τελευταίος παίκτης ο οποίος έγινε ιππότης, τόνισε αναφορικά με την πιθανότητα ο Μπέκαμ να τιμηθεί αναλόγως: “Είναι ένας φανταστικός πρεσβευτής των σπορ, τόσο μέσα, όσο και έξω από το χορτάρι. Δεν μπορώ να βρω κάποιον άλλον αθλητή ο οποίος να αξίζει περισσότερο αυτή την τιμή από τον Μπέκαμ”.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα